MIKÄ ON PROACTOR?

Proactor on teollisuuden tuotantopartneri. Missiomme on tarjota asiakkaillemme uusia tapoja hallita tuotantokapasiteettia ja kilpailukyvyn kehittämistä. Tuomme joukkueurheilun parhaita käytänteitä osaksi tekemistä ja keskeinen tavoitteemme on olla alan paras työpaikka teollisuuden ammattilaisille sekä asiakkaidemme luotetuin tuotantopartneri.

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä nykyaikaisia tuotanto-, valmistus ja kunnossapitopalveluita , sekä teollisuuden erikoisprojekteja. Palvelumme sisältävät nykyaikaiset valmistavan teollisuuden palvelut, tuotannon kehitys- ja digitalisointipalvelut sekä laitteiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut. Tarjoamme joustavia ratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakkaitamme ja työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Proactor on osa Prohoc konsernia - tuotamme erinomaista työntekijä- ja asiakasarvoa teollisuudessa.

VOITAMME YHDESSÄ TYÖNTEKIJÖIDEN JA ASIAKKAIDEMME KANSSA

Perusarvojamme ovat, että voitamme joukkueena, innostamme ja kunnioitamme, olemme proaktiivisia ja teemme kuten lupaamme.

Visionamme on olla uuden sukupolven innovoinnin ja yhteiskehityksen luotetuin partneri valmistavalle teollisuudelle. Haluamme tarjota alan parhaan työntekijäkokemuksen. Menestyksemme tärkeimmät mittarit ovat asiakkaidemme ja työntekijöidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys.

Saavuttaaksemme tavoitteemme, kehitämme uusia tapoja operoida innovoimalla tuotannon kehityksen parissa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme rakentamaan kyvykkyyttämme, samalla pitäen huolen henkilöstömme tyytyväisyydestä.

Tuotanto-, valmistus- ja kunnossapitopalvelut

Räätälöidyt palvelumme sisältävät nykyaikaiset valmistavan teollisuuden palvelut, tuotannon kehitys- ja digitalisointipalvelut sekä laitteiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut..

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Tarjoamme räätälöityjä projektinhallintapalveluja koko projektin toteuttamisorganisaation osalta tai täyttämme nykyisen organisaatiosi tarpeet.

Työmaapalvelut

Työmaapalvelut

Voimme hallinnoida rakennustyömaatasi tai valvoa työmaan rakentamis-, asennus-, logistiikka-, rakennus-, hallinto- ja käyttöönottotoimia. 

Ota yhteyttä

Proactorin työnantajalupaus: 

Hyvinvointisi on meille ykkösasia ja teemme kaikkemme menestyksesi eteen. 

Seuraa meitä LinkedInissä
see our open positions here
read more about prohoc here

Ilkka Palola

Toimitusjohtaja

Matias Träskbäck

Operatiivinen johtaja

Teemu Rinne

Prosessiomistaja, Yhteiset palvelut

Jari Saaranen

Liiketoimintajohtaja

Veli-Jussi Koskela

Myyntipäällikkö

Sakari Seppänen

Työnjohtaja

TUTUSTU UUSIMPAAN SCOPE-LEHTEEN

Uusimmassa Scope Magazinessa esittelemme sinulle tehtaiden muuttopalvelumme, ja kuulet lisää ammattilaistemme kokemuksista eri muuttoprojekteissa.

Tarjolla on myös artikkeli projektien ja rakentamisen johtamisen uudelleenajattelusta ja siitä, kuinka tällä hetkellä yhtenä keskeisenä painopisteenä on toimittajien ja kumppaneiden ekosysteemin luominen.

scope n.11 issue here