EMPOWERING PRODUCTION
WINNING AS A TEAM

MIKÄ ON PROACTOR?

Meillä Proactorilla missiomme on tarjota asiakkaillemme voittavia toimitusstrategioita tuomalla joukkueurheilun parhaat käytännöt osaksi toimintaamme. Keskeinen tavoitteemme on luoda henkilöstöllemme mahdollisuus loistaa omalla osaamisalueellaan. 

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä tuotannonpalveluita (sisältäen tuotannon kehittämisen ja toteutuksen), projektihallinnan palveluita ja työmaapalveluita. Huomioimme asiakkaidemme muuttuvat tarpeet tarjoamalla joustavia ratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakkaitamme ja työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla. Tähtäämme lean-periaatteiden ja itseohjautuvien ryhmien avulla nostamaan toimintamme kyvykkyyttä sekä suorituskykyä.

Proactor on osa Prohoc konsernia - tuotamme erinomaista työntekijä- ja asiakasarvoa teollisuudessa.

VOITAMME YHDESSÄ TYÖNTEKIJÖIDEN JA ASIAKKAIDEMME KANSSA

Perusarvojamme ovat, että voitamme joukkueena, innostamme ja kunnioitamme, olemme proaktiivisia ja teemme kuten lupaamme.

Visionamme on olla uuden sukupolven innovoinnin ja yhteiskehityksen luotetuin partneri valmistavalle teollisuudelle. Haluamme tarjota alan parhaan työntekijäkokemuksen. Menestyksemme tärkeimmät mittarit ovat asiakkaidemme ja työntekijöidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys.

Saavuttaaksemme tavoitteemme, kehitämme uusia tapoja operoida innovoimalla tuotannon kehityksen parissa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme rakentamaan kyvykkyyttämme, samalla pitäen huolen henkilöstömme tyytyväisyydestä.

Tuotantopalvelut

Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä älykkäitä tuotannonpalveluita itseohjautuvalla tiimivetoisella lähestymistavalla sisältäen tuotannon kehityksen ja toteutuksen.

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Tarjoamme räätälöityjä projektinhallintapalveluja koko projektin toteuttamisorganisaation osalta tai täyttämme nykyisen organisaatiosi tarpeet.

Työmaapalvelut

Työmaapalvelut

Voimme hallinnoida rakennustyömaatasi tai valvoa työmaan rakentamis-, asennus-, logistiikka-, rakennus-, hallinto- ja käyttöönottotoimia. 

Ota yhteyttä

Proactorin työnantajalupaus: 

Hyvinvointisi on meille ykkösasia ja teemme kaikkemme menestyksesi eteen. 

Seuraa meitä LinkedInissä
Meille töihin? Katso uramahdollisuudet TÄSTÄ!
Tutustu tarkemmin Prohociin TÄSTÄ!

Matti Manner

Toimitusjohtaja

Matias Träskbäck

Operatiivinen johtaja

Teemu Rinne

Kehityspäällikkö

TUTUSTU UUSIMPAAN SCOPE-LEHTEEN

Uusimmasta Prohoc Scope Magazinesta voit lukea Proactorin Saksan työmaaprojektista ja sen valmisteluista. Artikkelisarja jatkuu ensi vuonna julkaistavassa seuraavassa Scope-lehdessä.

Lehden 13. numerosta voit lukea myös muita mielenkiintoisia aiheita. Tutustu esimerkiksi Prohocin uuteen liiketoimintajohtajaan, perehdy tarkemmin siihen millainen on Prohoc 3.0 ja lue miten Prohoc Rescue pelastusvene on täysin uudistettu ja valmiina auttamaan ihmisiä merenkurkun saaristossa.

Lue uusin SCOPE TÄSTÄ!